Nachtdieren

Door: Atelier GLIP
© Robin Verslegers

Theater Vier jonge theatermakers duiken de nacht(winkel) in!

Wanneer de nacht valt, ontluikt een andere wereld onder de verandering van het licht. Midden in de duisternis schiet een bordje met de neonletters ‘open’ aan. De nachtwinkel is klaar voor haar klanten. Ze is een microkosmos van onze samenleving. Telkens wanneer de deur opengaat, is het uitkijken naar wie binnenkomt. Naar die vele verborgen verlangens die ontpoppen in het felle licht van de nachtwinkel. Alles ligt in handbereik op deze plek, maar is dat ook werkelijk zo eenmaal terug buiten in de donkerte van de nacht?

Deze eerste avondvullende productie van een nieuw collectief komt tot stand dankzij Eigen Kweek, een initiatief dat jonge Vlaamse makers wil ondersteunen bij het begin van hun artistiek traject. Veertien West-Vlaamse cultuurcentra schaarden zich achter dit initiatief en selecteerden uit een reeks projecten met West-Vlaamse banden de productie Nachtdieren als eerste ‘proefstuk’. Atelier GLIP is een collectief van vier enthousiaste dames.


Credits

van en met: Gina Beuk, Iris Donders, Lucie Plasschaert en Patricia Kargbo

artistieke coaching: Anna Verkouteren Jansen

techniek: Marjolein Cuypers

geluidsontwerp: Jeff Claeys

lichtontwerp: Bram Vandeghinste

met dank aan: Bij de buren (Het Perron Ieper, CC Blankenberge, CC Wevelgem, De Spil Roeselare, CC Harelbeke, CC De Steiger Menen, CC Brugge, De Brouckère Torhout, CC Knokke-Heist, CC Casino Koksijde, De Schakel Waregem, Leietheater Deinze, Schouwburg Kortrijk, De Grote Post Oostende) en Compagnie Cecilia

Doelgroep(en):
5LJ Lager - 5de leerjaar
6LJ Lager - 6de leerjaar


Duur:  60 minuten

Prijs:  € 5.00 per leerling

Aantal vrije plaatsen:
Zie de speelmomenten onderaan  Reserveren


Reservatie maken

Kies één van de onderstaande speelmomenten

Datum Uur Locatie Vrije plaatsen
do 21.04.2022 10:00 - 11:00 CC De Steiger studio (Waalvest 1, 8930 Menen) 120 Inschrijvingen zijn afgesloten
do 21.04.2022 14:00 - 15:00 CC De Steiger studio (Waalvest 1, 8930 Menen) 12 Inschrijvingen zijn afgesloten