Hamlet Hamletsson

Door Compagnie Lodewijk/Louis

© Monday Aqbonzee Jr.

Muziektheater De toneelklassieker der toneelklassiekers werd bewerkt tot een stomende, brutale en explosieve voorstelling voor de jongeren van vandaag.

Stel dat je opgroeit in een wereld die perfect is.

Met perfecte ouders, perfecte leraars, perfecte liefjes en perfecte vrienden. En stel je nu eens voor dat net jij de enige bent die dat niet is.

 

In de harde viking wereld is kroonprins Hamlet een buitenbeentje. Hij is niet stoer, sterk, luid en brutaal, maar aarzelend, voorzichtig en onzeker. Uitgerekend hij krijgt nu de verpletterende verantwoordelijkheid om in de voetsporen van zijn vader te treden. Dé Viking onder de Vikings, de grootste koning die zijn volk de laatste decennia gekend heeft, is op dubieuze wijze om het leven gekomen.

Geslingerd tussen wraakgevoelens en angst, daadkracht en onzekerheid, waanzin en helderheid, neemt Hamlet het publiek mee in zijn worsteling en leidt hij ons naar het onvermijdelijke bloedbad dat hem wacht.

 

Compagnie Lodewijk/Louis bewerkt de toneelklassieker der toneelklassiekers tot een stomende, brutale en explosieve voorstelling voor de jongeren van vandaag.

Credits

Tekst: Yves De Pauw naar W. Shakespeare

Met: Iris Van Cauwenbergh, Hanne Torfs, Mark Verstraete, Yves De Pauw, Pieter Lambrechts, Lieke Oolders, Mathijs Deheegher, Nicole Kecic

Muziek: Hanne Torfs
Kostuums: Iris Van Cauwenbergh

Scenografie: Compagnie Lodewijk/Louis
Lichtontwerp: Sibren Hanssens

Trailer: Hanne Torfs
Affichebeeld: Monday Agbonzee Jr.

Met dank aan Toneelhuis, Tutti Fratelli, FroeFroe en WALPURGIS

Doelgroep(en):

5M
Secundair - 5de jaar
6M
Secundair - 6de jaar
7M
Secundair - 7de jaar

Taalniveau:

Duur:

90 minuten

Prijs:

€ 7.00 / leerling

Aantal vrije plaatsen:

Zie de data onderaan

 Reserveren

Bijlagen:

 Lesmap

Reservatie maken

Kies één van de onderstaande data

Datum Uur Locatie Vrije plaatsen Reserveer
di. 23-04-2024 13:30 - 15:00 CC De Steiger theaterzaal volzet
Wachtlijst Is alles al volzet? Of niet genoeg plaats voor al jouw leerlingen? Gebruik dan de wachtlijst om je interesse te tonen! Reservaties zijn al afgesloten